Over mij (Inneri Oosterloo)

Inneri Oosterloo - Pedicure Oosterwolde

Mijn naam is Inneri Oosterloo. Begin 2021 ben ik begonnen met de opleiding Pedicure bij Rocas Opleidingen in Emmen. In het voorjaar van 2022 ben ik geslaagd voor de opleiding en heb ik besloten om meteen verder te gaan leren voor Medisch Pedicure, zodat je in sommige gevallen de behandeling vergoed kunt krijgen door de zorgverzekeraar. Sinds eind 2022 ben ik Medisch Pedicure.

Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele en vakkundige manier. Ook ben ik lid van Pro Cert en sta ik geregistreerd in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP).

Het verhelpen van pijnklachten en de tevreden klanten geven mij veel voldoening en maakt dat ik mijn werk met passie doe.

Welke behandeling je ook kiest, ik behandel je voeten deskundig en met zorg. Hierbij maak ik gebruik van professionele en moderne apparatuur en werk ik met de nieuwste technieken.

De praktijk is hygiënisch, modern en sfeervol ingericht en gelegen op de begane grond in het Gezondheidscentrum in Oosterwolde. Ik maak gebruik van een spray-pedicure motor, hierdoor zijn de behandelingen nagenoeg pijnloos en het heeft een verkoelende werking.

Graag tot ziens in mijn praktijk!